Kezdőlap Rólunk írták Elérhetőségek
separator
Buderus
Letöltések Mivel fűtsek? Buderus lapradiátor
Buderus lapradiátorok

Buderus lapradiátor

Akár új lakást épít, akár a régit újítja fel, minden lehetséges szempontot figyelembe kell venni: illik-e a függöny a szőnyeghez, hol legyenek a lámpák, és hová akasszuk a képeket? Milyen igényeket fogalmazzunk meg az új radiátorral szemben? A legtöbb esetben ezek jól láthatóak, és hozzájárulnak a tér optikai megjelenéséhez. A Buderus Logatrend radiátorok nem csak kellemes klímát biztosítanak, hanem tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú berendezéshez is.

Buderus laprediátor
Buderus laprediátor
Lakásfelújításnál, amikor arra gondol, hogy kicseréli a fűtőkészüléket, ne feledkezzen meg a radiátorokról sem. Ezek már gyakran több mint 20 évesek is lehetnek, és általában már nem felelnek meg korunk követelményeinek, sem műszakilag, sem pedig megjelenésük alapján. Sőt, a régi radiátorok még kellemetlen meglepetéseket is tudnak okozni: soha nem zárható ki az átrozsdásodás veszélye. Ezen tehát nem érdemes spórolni, és a lakás is valóban szebb lesz tőle.

A teljes fűtési rendszer kivitelezése legyen olyan egyszerű, amennyire csak lehetséges! Előnyös, ha a kivitelező a teljes rendszert egy gyártótól meg tudja vásárolni: a kazántól a melegvíztárolón át, a radiátorokig bezárólag. Ez nem csak egyszerűbbé teszi a beszerzést, hanem biztosítja a lehető legnagyobb energia megtakarítást is.

A Buderus választékának gondosan egymáshoz illeszkedő elemei minden esetre az optimális megoldást kínálják. Minden fűtési rendszer csak annyira „erős”, amennyire a leggyengébb eleme az. Ezért teszi a Buderus következetesen a lehető legmagasabbra a mércét, és alkalmazza a legszigorúbb minőségi ellenőrzést. Csak ami kipróbált és megbízható, az kerülhet a vásárló elé.

Nagyon szép, amikor valaki a fűtésen azonnal energiát tud megtakarítani, de a számla később is felemelkedhet. A legnagyobb megtakarítási tényezők egyike a hosszútávon megmaradó hatékonyság. Valamennyi Buderus elem, beleértve a radiátort is, hosszú élettartamú, és állandó teljesítményű berendezés.
Buderus Plan és Profil radiátorok
Buderus Plan és Profil radiátorok
Szereti a hagyományos formát?

A Buderus Logatrend profil radiátorok magas teljesítményt és megszokott megjelenést kínálnak, akár lakásban, akár irodában találkozunk velük. Alacsony többletberuházással viszont érdekes alternatíva lehet a Buderus Logatrend Plan sík felületű radiátor is.

Bármelyiket is választja, ugyanolyan kiemelkedő minőségű termékhez jut. És a Plan radiátorok teljesítménye alig marad el a hagyományos változatétól.
Buderus Logatrend Plan radiátorok hőfényképe
Buderus Logatrend Plan radiátorok hőfényképe
Esetleg legyen mindenhol sima felület?

A Buderus Logatrend Plan sík felületű radiátorok nem csak optikai követelményeket elégítenek ki, hanem rendelkeznek valódi előnyökkel is. A közvetlenül a fűtővízzel érintkező előlap sokkal koncentráltabban és egyenletesebben adja át a hőt, mint sok versenytárs termék utólag felszerelt dekorációs panelje. A strapabíró struktúrlakk bevonat sokkal jobb védelmet biztosít a karcolások ellen, mint a hagyományos lakkozás.
Buderus Logatrend lapradiátor - leemelhető fedrács
Buderus Logatrend lapradiátor - leemelhető fedrács
Tiszta és higiénikus

Már a normál kivitelű Buderus Logatrend lapradiátorok is könnyen és gyorsan tisztíthatóak, ami különösen az allergiások számára lehet izgalmas. Az alapos takarításhoz a radiátor fedőrácsa könnyedén leemelhető.

A higiéniailag különösen érzékeny területekre, például kórházakba azokat a kiviteleket ajánljuk, amelyek nem rendelkeznek konvekciós járatokkal. A problémamentes tisztítási és fertőtlenítési lehetőséget független tanúsító intézet ellenőrizte.

Egyszerű és pontos szabályozás


Az egyenletes hőmérsékletet kellemesnek érezzük. Ha változik is az időjárás, a lakás hőmérsékletének állandónak kell maradnia, a radiátoroknak a megváltozott körülményekhez azonnal alkalmazkodniuk kell. Erre a Buderus Logatrend termékcsalád gyorsan és pontosan képes: például ha kisüt a nap, a termosztátfejek érzékelik a hőmérséklet emelkedését és a szelep segítségével szabályozzák a radiátor teljesítményét. Ez amellett, hogy energiát takarít meg, védi környezetünket is.
Buderus Logatrend radiátor - 1 Kelvines szelep
Buderus Logatrend radiátor - 1 Kelvines szelep
A Buderus Logatrend radiátorok beépített szelepes kivitelei korszerű, „1 Kelvines” szelepekkel rendelkeznek. A gáztöltető termosztát fej és a szelep összjátéka biztosítja, hogy a helyiséghőmérséklet legfeljebb 1°C fokkal lehet a beállított hőmérséklet felett.

Az elterjedt „2 Kelvines” szelepek ekkor még félig nyitva vannak, szükségtelenül emelve tovább a helyiséghőmérsékletet. A Buderus megoldás, a beépített különleges szeleptest akár 5%-os energia-megtakarítást is jelenthet, a komfortérzet növelése mellett
A szelep kvs-száma a beállítógyűrű elforgatásával változtatható
A szelep kvs-száma a beállítógyűrű elforgatásával változtatható
Szerszám nélküli hidraulikai beszabályozás

Ahhoz, hogy a meleg oda menjen, ahová szeretnénk, elengedhetetlen a fűtési rendszer beszabályozása. Ezzel érhető el az, hogy minden radiátoron a szükséges és kívánt mennyiségű fűtővíz haladjon át. A Buderus Logatrend radiátorok beépített szelepei szerszám nélkül állíthatók be a kívánt értékre, a számokkal ellátott gyűrű segítségével.

Egyetlen szelep kivitellel nehéz lenne valamennyi radiátorméretet lefedni, ezért a Buderus kétféle szelepet alkalmaz. Minden radiátor az optimális működés érdekében a méretének megfelelő ellenállású szeleppel érkezik a gyárból.


A kivitelező munkája egyszerűbb lesz, a vásárló pedig energiatakarékos és komfortos rendszerhez jut.

Minőségi termék minden részletében


A Buderus Logatrend radiátorok büszkén viselik a RAL címkét, a magas anyag- és kivitelezési minőség jelét. Valamennyi darabot tömörségi és minőségi végellenőrzésnek vetik alá, amely független tanúsító szervezet folyamatos és szigorú felügyelete mellett folyik.
Ismerkedjen meg a Buderus radiátoraival!
Radiátorok