Kezdőlap Rólunk írták Elérhetőségek
separator
Buderus
Rólunk Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Fűtésben otthon vagyunk...mit is takar ez?

A Buderus GmbH Németország egyik legrégebbi ipari vállalata, története egészen 1731. március 14-éig nyúlik vissza, amikor is Johann Wilhelm Buderus letette a gyár alapkövét az oberhesseni Friedrich-kohó bérbevételével. A vállalkozás a faszén-kohó öntvények és nyersvas termelésével indult, és mára világ egyik meghatározó fűtéstechnikai vállalatává nőtte ki magát.

A Buderus GmbH. az európai piacon vezető fűtéstechnikai cégek közé tartozik, a kezdetekkor még Buderus Heiztechnik GmbH, 2003-tól a Bosch Csoport tagjaként működik.

A Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft. 1994. február 4-e óta van jelen a magyar piacon. Szigetszentmiklósi logisztikai központból folyamatosan el tudja látni termékeivel partnereit. Az épületgépész mérnök üzletkötők tanácsadással, a feladat megoldásához legjobban illeszkedő rendszerek ajánlásával szolgálják ki vevőket.
2007-ben a Buderus Kft. a meglévő szigetszentmiklósi központja mellett megnyitotta első, franchise rendszerben működő márkaboltját Budapesten, mely további márkaboltok nyitásával országos lefedettségű hálózattá nőtte ki magát.

A Buderus a hazai piacon a kondenzációs fali kazánok, atmoszférikus és blokkégős öntöttvas, illetve acéllemez kazánok (15 kW-tól 32 MW-ig) és szolár rendszerek elismert szállítója.
Ezen túlmenően termékpalettája kibővült hőszivattyúk, gázmotorok, vákuumcsöves és sík napkollektorok, napelemek, radiátorok, felületfűtések értékesítésével.

A 2012 évben számos új termék kerül bevezetésre: a Logano plus GB 212 kondenzációs állókazán és a Logamax plus GB 012 kondenzációs falikazán, továbbá megújul a Logano S 121-2 faelgázosító kazán.
Az idei évben bővül a napenergia hasznosításra alkalmas készülékek választéka: új napelemek, sík- és vákuumcsöves kollektorok szélesítik a Buderus termékválasztékát.


2012. július 1-től a Buderus a Robert Bosch Kft Termotechnika részlegének egyik márkájaként működik, továbbra is biztosítva Önök számára a megszokott minőséget és kiszolgálási színvonalat. Reméljük, hogy a Buderus márka ezentúl is az Ön komplett fűtési rendszereinek szállítója marad, válassza továbbra is a minőséget.

Adatvédelmi nyilatkozat

Tovább

Általános felelősségvállalás

Tovább

Impresszum

Tovább