Kezdőlap Rólunk írták Elérhetőségek
separator
Buderus
Rólunk Rólunk írták Ha Frankfurt, akkor Lollar is!

Ha Frankfurt, akkor Lollar is!

Akár ez is lehetne a jelmondata a Buderus Fûtéstechnika Kft. által magyarországi partnerei számára, a frankfurti ISH szakkiállításra szervezett szakmai utaknak. Ezeken ugyanis a földrajzi közelséget remekül kihasználva a meghívottak a vásár meglátogatásán, a cég standján való vendéglátáson túl a Buderus lollari gyárában is látogatást tehetnek. Az idei szakmai kirándulásra szerkesztõségünk ismét meghívást kapott.

A tervezőkből, kivitelezőkből, ke­reskedőkből álló magyar „csapat” az ISH szakkiállítás megtekinté­sét a Buderus – szinte már megszokott – hatalmas, impozáns standján kezdte, a rengeteg érdeklődő forgatagába ve­gyülve. A cég ezúttal is számos újdonsá­got, új fejlesztést mutatott be, amelyek többsége a megújuló energiák haszná­latához, az energiahatékonysághoz kap­csolódott. A Buderus sok-sok segítőkész szakembere, munkatársa mutatta be az érdeklődőknek a termékeket, ismertette az újdonságokat. A kiállítás pavilonjai­nak végiglátogatásától megfáradt ven­dégek a standon inni- és ennivalóval tölthették fel magukat, hogy újult erővel folytathassák a rengeteg látnivaló, új­donság megtekintését.
A Buderus lollari gyárában a vendégek végigkövethették a kazánok gyártási folyamatát a kazánok öntésétől, a lemezmegmunkálástól kezdve a felületkezelésen, a szabályozórendszerek gyártásán át, egészen a kazánok készre sze­reléséig. A gyár „lelkét”, a hőközpontot is megcsodálhatták, amelyben természe­tesen Buderus kazánok működnek. Új­donságként szolgált a látogatók számára a Buderus Akadémia oktatási központ, amely tematikus, gyakorlatorientált ok­tatótermeivel segíti a partnerek képzé­sét. A beépített eszközök mind valósá­gos körülmények között működnek, így tényleges gyakorlati tapasztalatok sze­rezhetőek segítségükkel.
A Buderus nagyon kedves, a legap­róbb részletekre is figyelő vendéglátó­ként mindent megtett annak érdekében, hogy a meghívottak jól érezzék magukat és kellemes élményekkel töltődjenek fel. Így a szakmai programok mellett külön­leges vacsorákkal – pl. Marburg, „Heisser Tisch” étterem, ahol minden asztaltársa­ság maga süthette meg a vacsoráját –, ké­nyelmes szállásokkal – Marburgban, ill. Würzburgban – kényeztették őket. Emel­lett a wetzlari városnézés is színesítette a programot.

Magyar Installateur 2011/4.

Cím  File típusa   
A teljes cikk letöltése PDF Letöltés (PDF 2.0 MB)